AllmäntOkategoriserade

Navelpiercing & mallis

Bilder från sist jag var på Mallorca, 2011.

 

Förra helgen fick jag nog, orkar inte med min jävla piercing längre. Jag tycker det är fint på andra men det känns inte som jag längre. Jag ville ha navelpiercing när jag var 13 år som mest och fick ta när jag var 15, cirka ett år efter tröttnade jag men har nästan tvingat mig själv ha kvar den bara för att. Så, förra helgen tog jag ur den och trivs nu mycket bättre utan den faktiskt. MEN, hålet ovanför är ju sjukt fult, har hört att man kan sy ihop ärr men vet någon av er om man kan göra det statligt eller privat och hur mycket det kostar? Tacksam för svar, kram!

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting