New inOkategoriserade

New in – Penny Board

ALLTSÅ MIN LILLA BEBIS <3

 

Ååååh den är så fin och söt så jag vet inte var jag ska ta vägen!!! Den ser ut som en godisbit typ haha.. Som sagt, Anton har ju två pennyboards och jag tycker verkligen om att åka på dom så nu köpte jag en egen. Det var rea på dom också så passade på lite sådär halvspontant. Har velat ha en i typ ett år men det har inte blivit av. Kommer använda den direkt efter Anton justerar om den lite! Jag hittade min här för tusenlappen.

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting