OkategoriseradeTräning

We own the night

Outfiten är ifrån Nike, sen ser ni även min lilla penny haha..

  

I och med att jag missade passet med Nikes PT i tisdags pga migrän så körde jag ett eget tufft pass idag tillsammans med pappa. Det var kul att träna tillsammans med honom, jag har annars sprungit helt själv förutom i söndags då jag sprang med Anton som åkte penny bredvid. Vi tog bilen till Ågesta som ligger rätt nära Farsta i Stockholm och sprang deras spår på 6 km. SATAN vad mycket jobbigare det är att springa i kupperad terräng alltså.. Det var väldigt många backar så efter 6 km var jag verkligen helt slut, längtar efter att springa på ”vanlig” mark igen! Jag har dock bestämt att inte springa mer än varannan dag för jag känner att jag inte riktigt återhämtar mitt till 100% annars.

  

För er som missat det eller glömt bort det så är det jag tränar inför ett lopp i samarbete med Nike i Amsterdam. Loppet heter We Own The Night och springs alltså på kvällstid runt om i alla möjliga städer. Loppet är på 10 km och jag ser så mycket fram emot loppet även om jag vet att det kommer vara sjukt jobbigt, men den känslan när vi till slut kommer i mål måste vara obeskrivlig alltså! Vi åker dit den 7e Juni, I am so excited!

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting