New inOkategoriserade

Redken favorites

Detta kit fick jag av Maria, Antons mamma i 18årspresent vilket jag blev väldigt glad för! Jag har tidigare haft hårinpackningen och en spray innan jag fönar håret och verkligen älskat produkterna så blev såååå glad. Stort tips för er som är ute efter lite bättre produkter till hår, just dessa är ju till för färgat hår men jag vet att Redken har det mesta, finns i närmsta frisörsalong!

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting