AllmäntOkategoriserade

What to wear..

Tobi Shoes – LINK // Dinsko shoes – LINK

Vit klänning – LÄNK // Svart klänning – LÄNK

  

Den ständiga frågan alltså.. Vad fan ska jag ha på mig?? Jag har verkligen tänkt ut att ha den svarta klänningen men nu är det rätt dåligt väder så den känns lite kylig kanske. Den är ju nämligen i största del spets så det kanske blir lite kallt.. Det lutar nog åt den vita klännigen ändå. Ska visa bättre bilder på den vita i separat inlägg där jag visar hur den sitter på, för den sitter grymt! Ikväll ska jag i alla fall på 18årsfest hos Sonja vilket är Mathildas vän som även jag lärt känna lite genom Mathilda. Jag hade varit mer taggad om pendeln hade funkat som vanligt i och med att festen är på andra sidan stan vilket betyder att jag kommer åka hem själv i cirka två timmar haha.. Men men! A little party never killed nobody.. 😉

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting