AllmäntOkategoriserade

Bilder under vattnet

Jag försöker lyfta Nora haha..?

Gick inte så bra..

Hahahha Alices min!?

 

Jag har ju en undervattenskamera ifrån Nikon som nu används för första gången. Bilderna blir sådär men filmerna blir av mycket bättre kvalité tycker jag. Kanske kan klippa ihop några filmer sen när jag kommer hem. Igår var vi hos mammas kompis som också är på semester här, den dagen hade varit betydligt roligare om jag inte hade fått soleksem som gör att jag måste vara i skuggan. Har nämligen på hela armarna och bröstet.. Idag har jag dock solat lite med hatten som skugga över bröstet och armarna inlindade i saronger med mera.. Känns så jääävla trist men mamma tipsade om några tabletter hon brukade ta när hon var yngre och fick soleksem så ska ta dom inför Mallis så det inte händer samma sak där. 

 

Ikväll ska vi in till Marbella för att käka och hänga nere vid hamnen, tar med kameran så bloggen fylls av lite roligt innehåll. Ber om ursäkt för den glesa uppdateringen men försöker ju självklart att njuta av denna semester så mycket som möjligt!

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting