AllmäntOkategoriserade

T.G.I.F

 Kollade in menyn och fastnade för quesadillas!

 Började med bruschetta till förrätt, stört gott!

 Mathilda tog en pasta med kyckling, god men lite stark.

 My hot friend <3

Min mat!

 

Igår efter skolan (som slutade redan vid tolv) så åkte jag och Mathilda till stan. Först blev jag intervjuad och sen satte vi oss på Friday’s för lunch. Jag tog deras quesadillas men tycker faktiskt inte att de var sådär jättegoda, det var ett misstag att svika deras grymma hamburgare haha! Men deras brushettas är guuuudomliga, stort tips för er som ska äta där i framtiden. Gud vad jag älskar mat. Ikväll blir det italienskt, antingen pasta eller pizza. Ser fram emot det haha 😉

 

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting