AllmäntOkategoriserade

Cirkus

 

 

 

 

 

 

 

 

  

Jag och Anton blev medbjudna till att följa med Nora och mamma på cirkus i Tantolunden. Varför inte tänkte vi, och det var faktiskt riktigt kul. Innan cirkusen så åt vi middag på en italiensk restaurang vid Hornstull, det var riktigt gott. Cirkusen var cirka två timmar lång med pause och det mesta var kul att kolla på men det var vissa grejer som gjorde mig lite upprörd, t.ex hur de obkektifierade kvinnorna i cirkusen och i publiken. Medans alla män sprang runt med kostymliknande klädsel så sprang kvinnorna runt med bh och kjolar som inte ens täckte halva rumpan.. Sen fick jag lite ont i hjärtat när jag såg hur sönderdreserade hundarna var.. Men men! 

  

Efter cirkusen så åkte vi direkt hem till mig, jag och Anton somnade redan innan tolv vilket kanske var ett resultat av första riktiga veckan i skolan sedan sommarlovet. Anton gick precis hem och nu ligger jag bara i sängen och har inga större planer på att förflytta mig här ifrån. Ska dock försöka fota en ny headerbild till bloggen, känns som att det är dags för en lite höstigare och framförallt skarpare bild haha! Puss!

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting