AllmäntOkategoriserade

Hair talk

Nästa vecka så ska jag till min bästa frisör Elin som även driver Sveriges bästa hårblogg som ni hittar HÄR

 

Jag har funderat lite på vad jag vill göra och måste ju faktiskt bestämma mig nu haha! Jag har inte klippt mig på alls för länge så jag är rädd att jag ska behöva klippa lite mer än vad jag egentligen vill, men jag vill ju ändå ha fräsht hår liksom. Jag har funderat lite på att sätta i extesions men jag tror inte jag skulle kunna ta hand om det så bra som man egentligen ska och därför skada mitt egna hår ännu mer haha.. Nu efter sommaren så har mitt hår blivit väldigt ljust enda från botten vilket jag tycker är snyggt när man är brun men nu till hösten vill jag mörka ner botten lite gran. Längderna/topparna får gärna fortsätta vara så ljusa som de är så slipper jag slinga upp dom lika mycket sen när jag vill bli helt ljus igen. Jag älskar tjejens hår längst ner till höger. En väääldigt naturlig ombre, mörkare i botten men ändå väldigt ljust i topparna, lite kortare hår men ändå väldigt fräsht och snyggt! 

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting