OkategoriseradeTexter

Vad väger tyngst?

 

Något som blir allt vanligare och vardagligare är skönhetsoperationer och skönhetsingrepp så som att justera näsan, spruta in botox i pannan, förstora läpparna, face lifts och bröstförstoringar. Vad tycker ni om dessa ingrepp? Jag är både för och emot måste jag säga. För är det inte hemskt att vi inte kan nöja oss med hur vi är födda och hur vi ser ut? Alla föds olika och är inte det skönhet i sig? Ett unikt utseende är betydligt snyggare enligt mig än någon som ser ut som alla andra. Det skrämmer mig när 60-70 åriga damer försöker bli av med sina rynkor, för är inte det en del av att åldras? När man bli äldre så är det självklart att rynkor tillkommer, att kroppen går ifrån det som den en gång har varit. 

 

Men, även om man nu vill att alla ska trivas i sig själva, att det är viktigt att må bra i sig själv, borde det inte vara okej då? Om man mår dåligt över sin näsa, öron eller bröst? Det finns så många människor som verkligen mår dåligt på grund av saker som dessa och borde det inte vara mer än okej att bara fixa det då utan några frågor på det? Vill man ha större bröst, borde man inte bara fixa det då? Eller ska man istället jobba på att må bra i sig själv utifrån hur man är skapad? Jag har ofta sagt att jag inte skulle lägga mig under kniven för att ändra mitt utseende, men det kanske är för att jag inte har något megakomplex just nu. Hade jag hatat något med mitt utseende hade jag nog redan börjat spara pengar till ett ingrepp. Eller.. jag vet inte!

  

Vad tycker ni?

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting