Okategoriserade

Wasted Love – Steve Angello

  

Den här låten berör mig såå mycket. Den har så mycket känsla tycker jag. Texten är sååå sann, för är det inte sådär man känner i början av en flört eller relation? Man är så jävla rädd för att man kanske ger för mycket av sig själv. 

 

”Wasted love, why do I always give so much?
Wasted love, you know I gave you all my heart
Wasted love, can’t help but always give too much
But it’s never enough”

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting