OkategoriseradeTips

15 stycken höstjackor

höst
 
1an // 2an // 3an
 
Dessa jackor är säkert varma och mysiga, passar perfekt om man vill hålla sig varm under hösten/vintern. Den längst till höger är min favorit av dessa tre! Dessa jackor finns även att köpa i andra färger!
 
höst
 
1an // 2an // 3an
  
Kappor är såå jäkla snyggt tycker jag. Speciellt i lite olika färger, den i mitten är min favorit! Självklart var den dyrast av alla tre haha.. 
 
höst
 
1an // 2an // 3an
  
En skinnjacka har nog de allra flesta hemma i garderoben men om det är dags för en ny vanlig svart så tycker jag dessa ovanför är riktigt snygga. Roxys jacka i samarbete med Jofama är riktigt snygg!
 
höst
 
1an // 2an // 3an
  
Pälsjackorna är fortfarande populära, köpte man en svart förra året kanske man vill slå till på en brun eller varför inte en rosa?
 
höst
 
1an // 2an // 3an
 
Min personliga favorit under hösten är bomberjackan. Så sjukt snyggt och passar till det allra mesta. Jag har en grå och svart men är sjukt sugen på en grön! Den röda finns i massor med färger.

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting