Okategoriserade

ROSH

Rorros nya låt Karma

Ni har även sett henne i denna uppmärksammade låt (andra tjejen i låten)

 


Igår fyllde Rorro 18 år (artistnamn Rosh) och då släppte hon även sin debutsingel Karma. Är så jäkla imponerad av henne alltså. Kommer ihåg i skolan när hon berättade om ett möte hon hade varit på hos ett skivbolag och nu har hon kommit såhär långt. Så jävla coolt! Ni måste läsa intervjun med henne som publicerades i DN här om dagen. 

 

”Rosh pratar fokuserat och högt, obrydd om alla medresenärer runt omkring på det fullsatta eftermiddagståget. Hon börjar berätta om utanförskapet, att vara ensam med bakgrund från en annan kultur i sin högstadieklass och att inte gå klädd som eller se ut som alla andra. Känslan av att inte passa in är något som hon ständigt påminns om.

– Det var samma sak när vi gjorde Ladies First-konserten på Dramaten i våras. De hade kommit på ett tema där alla skulle ha klänning. Jag vägrade. För mig är det en stor grej. Jag ringde dem och sa att jag inte kommer att ha det på mig. Det kändes som att allt kom tillbaka igen, från barndomen. ”Nu ska du passa in igen, och bara för att du inte har klänning på dig kommer du vara utanför.” Jag hade en gangsterinspirerad Marilyn Monroe-kostym i stället och fick skitbra respons efteråt. Massor med folk sa att de älskade min stil och det gjorde mig glad.” 

 

Klicka HÄR för att läsa mer

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting