OkategoriseradeRecept

Kycklingtacos

 

 

  

Pappa, jag och Alice brukar alltid vara väldigt impulsiva när det kommer till middag. Tvärt emot hur vi har det hemma hos min mamma, där har vi listor en vecka iförväg. Jag är ju ett kontrollfreak så jag vet gärna vad det blir för mat men samtidigt tycker jag om att bara känna efter vad man är sugen på och sen efter det laga det. Idag gjorde vi kycklingtacos. Vi stekte kycklingen i soya och sweet chili vilket gav mycket och god smak. Tips om man inte vet vad man ska äta eller om man är trött på vanlig tacos!

 

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting