AllmäntOkategoriserade

Eget företag!

Nu har allt ifyllt och inskickat till Skattverket samt till Bolagsverket så snart är mitt egna företag klart och officiellt vilket känns så himla skönt. Det kommer underlätta för mig så mycket när det kommer till bloggen osv. Jag känner mig peppad på att jobba mer med bloggen vilket gör att det känns jobbigt att skolan kommer lite ivägen. Ska göra mitt bästa för att få båda gå ihop, men i Juni 2015 haha då jävlar! När jag gjorde det här collaget blev jag himla sugen på att köpa ett skrivbord, när jag ligger i sängen med datorn så blir jag alltid så trött och i köket hör man tvn så tydligt från vardagsrummet.. Hmm, ska kolla runt lite!

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017. Hon är sambo med sin pojkvän Anton, och paret har varit ihop sedan 2011.

Powered by Cure - Influencer hosting