AllmäntOkategoriserade

\”Jag gör det imorgon\”

  

”Jag gör det imorgon”. Seriöst, jag kan inte ens räkna så långt till om hur jag har sagt eller tänkt så. Det är verkligen en av mina sämre egenskaper. Skjuter alltiiiiiid upp allt jag inte gillar att göra såååå länge. Till exempel nu, jag har vetat om i två-tre veckor att jag ska lämna in en uppgift imorgon i engelska och jag började inte med den förens för två timmar sedan. Damen bredvid mig på den här bilden är verkligen tvärt om. Hon var klar redan förra veckan och hinner därför ta respons och andas ikväll. Varför gör man inte bara som Mathilda? Hur är ni? Är ni som Mathilda eller som jag? ♥

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting