AllmäntOkategoriserade

Bloppisen igår

 Me and my baaabe

 

  

  

  Toves bord!

  

  Biancas bord!

 

 Mitt bord.. helt fullproppat!

 

 

Två bilder är lånade av Tove

   

Igår var det ju bloppis!! Så kul! Mamma skjutsade dit mig och Alice så vi var där vid halv tio ungefär. Då var det redan rätt många där, vissa hade varit där sedan ÅTTA, helt sjukt! Jag fick rätt snabbt panik då jag märkte att mina saker typ inte skulle få plats på bordet och klädställningen så jag hade saker under bordet och i lådor haha.. Som ni ser på mitt bord så var det huuur mycket som helst som fick ligga lite huller om buller. I och med att det var så många där i god tid så kunde vi börja redan vid tjugo i elva ungefär, det spelade liksom ingen roll om det var folk som kom elva för alla stod ju ändå i kö. Alla bloggläsare var så himla trevliga men dom som inte var trevliga var alla bittra gamlingar som blev SURA för att dom inte fick gå fram och köpa medans vi packade upp våra saker när det stod ett hundratals tjejer i kö..? ”Man behöver aldrig köa på loppis” man ba nej men om det nu står sjukt många som har väntat i timmar är det inte lite taskigt att låta DIG gå före då? Herregud.. Vissa av gamlingarna gick och klagade till de som hade loppisen, som tur var så stod dom på vår sida haha! 🙂 Det hela var över på 90 minuter ungefär och det som blev över gick jag, Alice, Rasmus och Tove och lämnade till H&M på Hamngatan, dom har en sån där återvinningsgrej eller ”ge bort till mer behövande”. Det var sååå skönt att Alice var där och hjälpte till verkligen, plus då fick ju hon massor med grejer sålda också!

 

Tusen tack till alla er som kom och hoppas att ni är nöjda med era köp 🙂

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting