AllmäntOkategoriserade

Tresemmé event X Bangs

  Det bjöds på bubbel!

  Och cupcakes!

  Här har vi produterna som gänget på Bangs visade upp!

  Stället kryllade av fotande bloggare haha 😉

  Michaela fick agera hårmodell!

Min fina Daniela <3Jennifer och Amanda, samt Frida i bakgrunden!

  

Igår så hade hårsalongen Bangs ett event tillsammans med Tresemmé och vi var väldigt många från Devote där och det var så himla kul att träffa gänget igen. Det är så kul att vi gillar varandra så mycket och att vi alla bloggar på samma ställe nu! Marre visade upp produkterna på Michaela och sen efter det fick man bli stylead om man ville, jag hade redan lockigt hår så jag skippade det men alla andra blev supersnygga i håret! Efter eventet drog jag, Amanda, Tove, Daniela och Jennifer ut på jakt efter en god restaurang men seriöst varenda jävla ställe var fullt. Helt sinnesjukt. Vi åt i alla fall till slut på Marions Diner på Kungsgatan, det var riktigt gott! Tips till er alla som vill äta ute i stan på löningshelg i Stockholm, boka bord i god tid..

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting