AllmäntOkategoriserade

Andra måndagen i rad..

  
  
  
   

Idag efter skolan så åkte jag och Mathilda in till stan för att träffa två tjejer som ska hjälpa oss med att fixa vår podfest. I december fyller ju podden 1 år och det vill vi självklart fira med er genom att ha en ettårsfest för podden helt enkelt. Vi kom på massor med härliga planer men mer om det när datum osv är spikat, hoppas några vill komma då! Känns i alla fall som att det kommer bli grymt, det svåra är dock att hitta en lokal för ett rimligt pris. Jag köpte med mig några snygga plagg hem som jag kanske kan visa er imorgon! 

 

Idag hände det igen. Så jävla hemskt. Minns ni att jag skrev för exakt en vecka sedan att jag bevittnade en krock och fick ringa 112? Idag hände det igen, inte krocken med direktkontakt med 112. Jag och Mathilda ser hur en äldre dam ramlar baklänges i rulltrappan och slår i huvudet. Mathilda sprang till nödstoppsknappen och jag till damen. Som tur var så svimmade hon inte men hon fick otroligt ont och ambulansen fick komma väldigt snabbt. Usch. Tyckte så synd om henne men som tur var så var jag och Mathilda på plats preeeeciiis när det hände så hon slapp i alla fall ligga där ensam innan någon skulle upptäckt henne. Nej gud vad ont det gjorde i mitt hjärta.. Som tur var så sa ambulanspersonalen att hon skulle bli bra på bara några dagar och att det inte var någon fara. ♥

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting