OkategoriseradeOutfits

Dagens outfit

  
  
   
  
  
 
 
Kappa – Lager157 // Skor – Nilson Shoes // Byxor – Zara // Väska Chiquelle // Skjorta – Lager 157 // Solglasögon – Ray Ban
  
Måste be om ursäkt för kvalitén på bilderna men bilduppladdaren verkar inte funkar ikväll så laddade upp dom på blogg.se och där blir det typ alltid såhär pixligt tyvärr, men men! Bättre än inget antar jag! 🙂 Såhär såg jag i alla fall ut idag. Hoppas ni har haft en bra dag sötisar!

 

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting