OkategoriseradePodcasts

Viktigt meddelande!

mail podd
Sådär ja! Nu har jag och Mathilda en gemensam mail som rör allt med podden. Så snälla, skicka över era mejl ni har skickat från den senaste månaden eller ännu längre bak så vi kan ha allt på samma ställe. Det är så jobbigt att leta upp era mejl mitt ibland jobbmejl, mejl från Nelly.com och massor av annat random. Även om vi inte kommer svara på alla era mejl så är det mycket skönare att ha allt på samma ställe och då enklare kunna leta upp historier/frågor vi kan ta upp i podden. 
     

Klicka på länken för att skicka ett mejl: mathildaochandrea@gmail.com

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting