OkategoriseradeRecept

Gårdagens middag

  

  

Äntligen är Devote up and running igen!! 

   

Igår så åt vi en svingod men väldigt enkel middag. Smörstekta kantareller på en rostad toast och bredvid det en vanlig tomatsoppa från Kelda med en röra gjord på fetaost och naturell kesella och färsk basilika. Idag åt jag soppan igen med äggröra och bacon, kanske en skev blandning men gjorde endast middag till mig själv idag och då orkade jag helt enkelt inte göra något avancerat. 

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting