AllmäntOkategoriserade

Ung företagsamhet

  

  

  

   

  

   

Idag åkte vi till Älvsjömässan med skolan. Eller vi ekonomiare i alla fall. Vi var där för att medverka vid UF-kick offen. Det är alltså en kick off för alla oss UF-företagare. Vi fick lyssna lite på tidigare företagare, både de det gått väldigt bra för men också lite sämre för vilket var inspirerande. Man blev faktiskt lite taggad på att satsa ännu mer på företaget nu, väldigt kul! Tycker det är så otroligt bra med Ung Företagsamhet, ett perfekt sätt att få prova på hur det är att driva ett företag på riktigt!

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting