AllmäntOkategoriserade

Podmöte

  

    

Idag så träffade jag och Mathilda, Rebecka och Wendela för att diskutera lite inför podfesten. Dom tjejerna hjälper nämligen oss med att planera, fixa den osv vilket är hur skönt som helst! Det är verkligen mycket mer att tänka på och planera än vad vi trodde från början så det är skönt att få lite hjälp. Jag tog som vanligt Filetto Di Manzo och Mathilda testade någon säsongsspecial. Efter det träffade jag Alice som hjälpte mig att fota min outfit då det var allt för länge sen jag gjorde det. Nu ska jag lägga upp min outfit och städa mitt rum. Puss!

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting