OkategoriseradeRecept

Kycklingtortilla

  

  

  

Alltså wow!! Har verkligen en ny favoriträtt. Anton visade den igår när vi skulle laga mat tillsammans. Jag tänker att jag kan göra det nästa helg igen så kan jag visa ett inlägg med exakt hur man gör men annars kan ni se receptet: http://www.kokaihop.se/recept/kycklingtortilla .

  

Igår hade vi i alla fall skola som vanligt. Vi satt hela dagen och färdigställde vår affärsplan vilket tog typ tre timmar och sen åkte jag och Anton till Eriksdalsbadet för att ha idrott. Idrotten nu i trean är så mycket roligare än första kursen, vi får prova på massor med roliga saker och igår var det simhopp som gällde. Vi fick gå igenom lite grunder med hur man grupperade rätt, dök rätt, hoppade spiken rätt osv. Vissa saker gick helt okej men när man först skulle hoppa från trampolinen, upp i luften, gruppera, sträka ut och sen dyka så tog det stopp för de flesta haha.. Fick bevittna en hel del magplask om man säger så haha! Efter simhoppet så var både jag och Anton helt slut och åkte hem och vilade innan det var dags att göra mat. Idag ska jag träffa Stella vilket jag inte gjort på typ evigheter så det ska bli sååå skönt <3

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting