OkategoriseradeRecept

Sunday Morning

    

    

Igår sov Stella hos mig. Vi började kvällen på Vapiano i Skrapan med en charkbricka och varsin pastarätt. Det var sjukt gott verkligen, har varit sugen på både charkisar och pasta så himla länge nu. Efter det åkte vi hem till mig, kollade på Svenska Hollywoodfruar och Så mycket bättre innan vi somnade. Nu på morgonen så har Stella hjälpt  mig med att spela in en videoblogg och så har vi gjort och ätit amerikanska pannkakor – mums! Nu ska jag fixa det sista med videon och sen ska jag ut och springa!

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting