OkategoriseradeVideoinlägg

Videoinlägg – Lockar håret

  

För några dagar sedan så fick jag hem den här nya plattången och jag tänkte därför att jag kunde visa för er hur man kan locka håret med den här. Jag har redan två stycken plattänger men tycker inte att det har gått att locka med någon av dom men med den här funkade det ju riktigt bra, bra för att vara typ andra gången jag lockar med en plattång i alla fall haha.. 

 

LÄNK -> Bangerhead Professional Ceramic Hair Styler <-

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting