OkategoriseradeTips

Julklappstips – Till honom

xmas gifts
    

I och med juletider (snart i alla fall) så tänker jag fortsätta med lite julklappstips. De allra flesta av er som ber om julklappstips ber om just till en kille, kanske en pojkvän, brorsa eller pappa. Här ovanför har jag listat några saker jag tror de allra flesta killar gillar/skulle uppskatta. Just dessa saker är rätt opersonliga men jag tänker att jag gör en part 2 med lite mer personliga saker. Ett par sneakers, solglasögon, klocka eller parfym brukar alltid funka för mig till Anton. Imorgon kommer även en hel timmes lång pod med massor av julklappstips. Vi kommer tipsa om både saker, hur man ska få ekonomin att gå ihop osv! Kram :*

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting