OkategoriseradeTips

Trollkarlen från OZ

   

Igår så var jag på Cirkus med mormor, Alice och min halvkusin för att kolla på Trollkarlen från Oz. Det är Glada Hudik-teatern som har satt ihop den, ni känner igen gänget från Hur många lingon finns det i världen m.m. Förutom Glada Hudik så var det även andra skådespelare med. Det var i alla fall som sagt Trollkarlek från Oz som de spelade och gjorde musikal av. Det var en väldigt nytänkande och rolig musikal som man märkte att dom lagt ner mycket tid och övning på. Den var i alla fall väldigt bra och om ni har möjlighet att kolla på musikalen tycker jag verkligen att ni ska göra det.

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting