AllmäntOkategoriserade

Måndag morgon

   

Godmorgon! Just nu sitter jag i skolan och tittar ut över ett grått Stockholm och längtar tillbaka till min säng mer än någonsin. Blir så irriterad över att jag låter mig påverkas så pass mycket av vädret men jag kan inte låta bli. När Stockholm är grått blir jag och mitt humör lika grått det med. Jag sitter i alla fall och kollar runt på tumblr och längtar efter att Anton ska köpa en liten fralla. Känns nästan som att jag ska bli ”bonusmamma” nästa sommar haha. Idag längtar jag till studenten så jag nästan spricker, kan inte veckorna bara gå lite fortfare så det kan vara typ vår snart? Okej skoja, vill inte missa julen! 

  

Idag ska jag åka till Kunskapsskolan i Enskede för att sätta upp reklam om att mitt UF-företag kommer dit på torsdag. Efter några månaders arbete så är det äntligen dags för vårt första säljtillfälle, ska bli riktigt roligt. Efter det ska jag till Elin och klippa mig! Yeey. Hoppas ni har en bra dag <3

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting