OkategoriseradeTips

Nyårskläder – del 2

Budgettips
 
 Del ett hittar ni HÄR
   
Något som är rätt surt vid större tillställningar så som nyår är just att det kan bli rätt dyrt om man vill ha ny klänning och kanske ett par nya skor. Därför tänkte jag att jag kunde tipsa om nyårskläder till ett bra pris, allt detta ovanför hittar ni på H&M’s hemsida under fliken klänningar och alla dessa plagg ligger på 149-299 kronor och de flesta hade många storlekar kvar men så lär det inte vara så länge till. Kommer komma med ännu fler tips så håll utkik bara! :*

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting