OkategoriseradeOutfits

Out for dinner – Outfit

Inlägg i samarbete med Lager157
 

  

  

  

  

   

  

   

   

Skor – HÄR // Jeans – HÄR // Jacka – HÄR // Tshrirt – HÄR

   

Tänkte att jag kunde visa er tips på en outfit man kan ha när man ska ut på middag med någon, en biodejt eller för några drinkar. Jag brukar alltid tänka på att klä mig bekvämt oavsett vad det är jag ska göra, det betyder oftast att jag väljer bort skyhöga klackar och sätter på mig ett bar sneakers eller ett par lagom höga klackar precis som på bilderna. Köpte ju ett par likadana för ett år sedan som jag älskar jättemycket, dock älskar min mamma dom också så hon har halft snott dom så det passade ju perfekt att jag fick ett par nya. Ett par blå jeans kanske känns tråkigt och vardagligt men tillsammans med dessa skor så tycker jag verkligen att det blir mycket snyggare! Sen tycker jag också att det är roligare samt finare att matcha sin outfit med en längre kappa än den vanliga gamla skinnjackan om man nu vill klä upp sig lite. Jag har storlek S i allt förutom skorna, där har jag min vanliga storlek 39! 

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting