AllmäntOkategoriserade

New hair

  

  

    

Yeeey! Nu har jag fräshat upp barret igen som man brukar säga. Känns så otroligt fräsht och friskt och färgen är helt perfekt. Har börjat söka mig tillbaka lite mer åt det mörka hållet med inslag av ombre vilket bara är sååå snyggt. Elin gjorde det väldigt kallt igår, först och främst för att jag gillar det så men också för att mitt blir varmt så himla snabbt av sig självt. För att fortsätta behålla den kalla tonen så använder ju jag en silverpigmentinpackning från Maria Nilla. Fick även med mig nytt shampo, balsam och inpackning igår som jag kan visa upp senare ikväll eller imorgon. Det känns i alla sjuuukt bra vilket det verkligen alltid gör hos Elin. Hon är så sjukt trevlig och rolig, det är alltid så kul att komma dit! Ni glömmer väl inte att läsa hennes blogg (sveriges bästa hårblogg)?? Den är GRYM och fylld med tips angående allt möjligt när det kommer till hår: http://elin.damernasvarld.se/ 

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting