AllmäntOkategoriserade

Beautylounge Sthlm

   

  

  

     

Idag så har jag varit på två event, ett på Lager157 och ett på Beauty Lounge Sthlm. Märta som jag gör mina naglar hos har nämligen bytt salong till en nyöppnad där man då kan fixa alla möjliga saker, inte bara sina naglar. Det känns så himla kul då den här salongen verkligen var superfräsh, stor och öppen. Den ligger på Hantverkargatan 50 och hemsidan är: http://www.beautyloungesthlm.se/ 

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting