AllmäntOkategoriserade

Brunett eller blond?

      

    

Älskar verkligen min nya hårfärg!! Trivs så bra i den. Igår så hade jag verkligen fullt upp hela dagen. Efter skolan hade jag två möten angående podden och efter det drog jag med mig Anton på ett event hos Junkyard som öppnat en pop up store på Götgatan. Vi var inte där länge alls men jag gick hemifrån vid halv åtta och kom inte hem förens halv åtta vilket var lite segt men så blir det ibland. Efter det sov vi i alla fall hos Anton och imorse åkte vi direkt till Älvsjömässan för att kolla in lite Universitet och Högskolor.. Hittade inte så mycket intressant men men. Efter mässan handlade vi inför försäljningen i Kunskapsskolan Enskede imorgon där vi ska sälja våfflor med vårt UF-företag Vackra Våfflan vilket ska bli superkul, vi har redan fått en beställning till personalfikat så det kommer nog bli grymt! 

  

Nu ska jag i alla fall börja göra mig i ordning för om ungefär en timme ska jag till Märtas nya nagelsalong som har ett öppningsevent. Dock kommer jag bara kunna vara där en kortis då jag ska vidare till Lager157s event i Barkarby efter det. Imorgon har jag möte innan skolan, försäljning efter skolan och sen event direkt efter det och på fredag ska jag på en utförsäljning klockan 7 på morgonen haha.. Det är mycket den här veckan men det är bara kul tycker jag, dock hamnar ju bloggen och skolan lite ikläm. Puss!

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting