AllmäntOkategoriserade

Lager 157 Barkarby

  

  

  

  

   

     

Igår efter eventet hos Märta så hoppade jag och Tove in i en taxi och började åka mot Barkarby. Det enda jobbiga är bara att det är så pass nybyggt att adressen inte fanns i taxins karta men vi hittade i alla fall till slut. När vi kom fram möttes vi av en GIGANTISK kö, tyckte verkligen synd om alla som stog ute i kylan och frös. Vi kom dit lite tidigare än de två tjejer som vann shopping med mig värde 2000 kronor så vi hann shoppa loss lite innan det vilket var kul då det var riktigt grymma erbjudanden! Efter några timmar var jag hemma igen och körde poddverision av Paradise då jag var så trött (lyssnade med ögonen stängda haha) och sov såååå gott hela natten. 

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting