Okategoriserade

Shoes shoes shoes…

  

  

  

  

  

    

Skoooooooor, något av det bästa jag vet. Här är mina skor hemma hos pappa och sen har jag en bunt till hemma hos mamma och sen sommarskor och ja herregud. De känns som att jag har jättemånga ena sekunden och andra sekunden känns det som att jag inte har några skor alls.. Hmm.. Skor och väskor är nog det jag gillar mest att köpa men det blir mest skor då jag gärna lägger ner mer pengar på väskor. Alltså jag köper hellre budgetskor än budgetväskor om ni förstår? Ska försöka visa er min garderob lite bättre snart!

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting