AllmäntOkategoriserade

Stock sale & Breakfast

  

  

  

  

  

   

Favoritfrukosten på Riche med bästa Daniela blev det idag igen. Imorse stod klockan på 6, då skulle jag upp för att vara i stan en timme senare, det var nämligen utförsäljning av Stella McCartney och Marc by Marc Jacobs idag som började 8. Jag, Dani och Tove möttes där en halvtimme innan det började och lyckades komma först i kön. När vi kom in så snappade jag åt mig en svinsnygg väska från Stella McCartney i brunt med guldiga kedjor, jag gick och höll på den ett tag men valde att inte köpa den då den inte var i den storleken jag egentligen vill ha. Den var nedsatt från (hör och häpna) 10 000 till 3000 kronor, HELT sinnesjukt bra rea alltså. Jag köpte i alla fall en necessär och ett ipadfodral från Marc by Marc Jacobs för endast 399 kronor sammanlagt vilket också var kul. Efter rean drog jag och Dani för att äta frukost och efter det åkte jag till skolan. Sista lektionen på fredagar är idrott och den här veckan så var det yoga som gällde och gud vad skönt och avslappnande det var, men tror det berodde mycket på att instruktören var så pass bra som hon var för förut när jag har testat på yoga har jag inte gillat det särskilt mycket. 

   

Nu ligger jag i min säng och funderar på vart fan jag ska ta vägen ikväll då Alice ska ha någon middag och jag är inte välkommen. Okej jag får vara hemma men hon vill nog hellre att jag är någon annanstans och det vill väl halvt jag med. Kram!

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting