OkategoriseradeVideoinlägg

Vackra Våfflan – Film

   

Igår hade vi vårt första säljtillfälle med vårt UF-företag och det gick så pass bra att vi inte hade tillräckligt med våfflor till alla som ville ha. I vår affärsplan (en plan man gör för att beskriva och förklara hela företaget typ) så räknade vi med ett snitt på 15 våfflor per tillfälle.. Vi sålde alltså lika mycket som vi planerat att göra på 6 tillfällen på ett enda tillfälle! Vi sålde nästan 90 stycken våfflor på bara en timme, ni kan ju förstå kaosen men också glädjen. Nästa vecka har vi en stor presentation framför oss och det var därför jag gjorde den här videon men tänkte att jag kunde lägga upp den här så ni också får se ”hur det går till”. Inget märkvärdigt med att göra våfflor men hur det ser ut vid försäljning av ett UF i alla fall. 

 

Vill ni se fler videos från min vardag?

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting