AllmäntOkategoriserade

Tapas

  

  

  

  

  

  

 

  

  

   

MUUUUUMS!!! Idag så åkte jag, pappa och Alice till stan för att möta farmor och farfar. När vi möttes upp så gick vi till pappas nya kontor. OH MY GOD säger jag bara, 810 kvm med svinhögt i tak och massor med fina yter. Efter den lilla rundturen så gick vi till ett tapasställe på Drottninggatan som jag faktiskt aldrig har besökt förut. Det fanns massor med gott som ni ser på bilderna ovanför. Efter den goda lunchen så gick jag och Alice runt för att leta julklappar och kläder till nästa tisdag då Pink Pod Party är. Vi hittade både och vilket kändes skönt. Nu ligger jag i sängen med Alice och Anton och vi tre ska snart ner till Hemköp för att köpa lite gott. Hoppas ni har haft en bra dag!

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting