AllmäntOkategoriserade

Adventsfika

  

  

    

På vår tomt så har vi ett lusthus som Oskar byggde för några år sedan. Vi brukar fika där ibland, det är så mysigt. Idag hade vi lite adventsfika där inlindade i filtar med massvis av tända ljus. Mamma har av någon anledning döpt lusthuset till Villa Undantaget, själv kallar jag det bara för lusthuset. Nej nu måste jag tyvärr plugga och förbereda några inlägg till i veckan, söndagar är verkligen min blogg, skönets och pluggdag! Glad första advent på er! <3

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting