New inOkategoriserade

Hair talk

  

     

När jag var hos Elin i måndags så bad jag henne om tips på nytt shampo och balsam. Jag har kört på RedKen i snart ett år men kände att det var dags för en förändring nu och då tipsade hon mig om Kevin Murphy Born Again som är perfekt för mig som har rätt torrt hår som lätt tar styrk. Ser jättemycket fram emot att börja använda den här serien då jag redan har hört så mycket bra om den. Tycker verkligen om att ha både shampo, balsam och inpackning i samma serie!

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting