New inOkategoriserade

Pink Pink Pink

  

  

  

    

Tisdagen den 9e så är det ju dags för Pink Pod Party som jag har berättat för er om massoooor med gånger, men men. Temat är ju i alla fall rosa och jag har haft stora problem med att hitta något att ha på mig. Känns ju tråkigt om jag som en av värdarna av festen knappt har något rosa på mig haha.. Köpte i alla fall den här rosa klänningen och rosa toppen från River Island som jag kan ha på mig, har inte bestämt mig för vilken av dem jag ska ha än dock men men!

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting