AllmäntOkategoriserade

Ett år sedan

    

Här satt vi för lite mer än ett år sedan för att spela in vårt allra första avsnitt till Mathilda och Andrea blogpod. Nu ett år senare så är allt fortfarande lika kul och allt känns verkligen ännu roligare efter podfesten. Den här veckan skulle en podd komma upp men vi hann verkligen inte spela in den i och med allt inför podfesten, kändes jättetråkigt men när det kommer till podden så är det kvalitet framför kvantitet. Men det kommer i alla fall en podd nästa tisdag som vanligt och den kommer att handla om året som poddare och sen självklart massor om podfesten!! Puss

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017. Hon är sambo med sin pojkvän Anton, och paret har varit ihop sedan 2011.

Powered by Cure - Influencer hosting