New inOkategoriserade

God Jul Andrea

  

  

Läppstift från MAC som passar perfekt till både vardags och fest! 

  

  

 

  Grå mysig halsduk från Acne!

   

Igår gick jag runt i stan för att köpa lite julklappar så köpte jag typ bara till mig själv.. Har velat ha den här grå halsduken från Acne så länge nu så kunde jag bara inte stå emot när Caroline jobbade och hjälpte mig. Är supernöjd, hade bara använt den en gång hitills men den värmer verkligen! Läppstiftet har jag också varit på jakt efter ett tag så det kändes verkligen asnice att slå till, dock ger inte riktigt bilden läppstiftets färg någon rättvisa men men, får bara lägga upp någon bild när jag har det på mig också! 🙂

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting