AllmäntOkategoriserade

Mini-julafton

  

   

Igår hade jag och Anton minijulafton, därav den uteblivna bloggningen igår kväll. Imorse åkte Anton till sitt landställe och ska vara borta tills på lördag så vi valde att fira nu innan julafton och det var supermysigt. Jag satte upp julgranen här i mitt rum hos pappa så fick paketen ligga där under hela eftermiddagen och kvällen medans vi lyssnade på julmusik och åt middag. Fick så fina presenter av min älskling och han blev supernöjd med sina också, så himla skönt när båda verkligen blir sjukt nöjda! <3 

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting