OkategoriseradeWanted

Fuskpäls

Fake Fur
 
  

Som ni vet så är jag helt förälskad i min svarta fuskpälsjacka från Gina som jag bär jämt och ständigt. Den kostade ”bara” 599 kronor förra året vilket jag tycker var ett riktigt bra pris för att värma så mycket som den faktiskt gör. Nu är jag i alla fall på jakt efter en till i någon annan färg, gärna i grått eller vitt, men helst grått! Hittade en riktigt snygg på H&M här om dagen, dock hade den lite paljetter på sig men det kanske inte gör så mycket.. Hmm, vet inte! 

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting