OkategoriseradePodcasts

PODCAST #52 – Julpodden

 

Tisdag betyder podcast och äntligen är det tisdag igen! Förra veckan pratade vi om hur året som poddare har varit och lite om poddfesten och nu sådär lagom till julen så bestäde vi oss för att köra på en julpodd. Jag själv har faktiskt inte så mycket julkänslor än så länge men hoppas att jag får det under dagen, ska julbaka i eftermiddag så det kanske kommer då haha 🙂

   

Ni lyssnarsom vanligt på podden i iTunes / appen Podcaster och där söker ni på ”Mathilda och Andrea blogpod” eller så klickar ni HÄR och lyssnar på Devotes egna player. Om ni vill skriva något till oss så är vi mejl för podden: mathildaochandrea@gmail.com <3

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting