OkategoriseradeSkönhet

Sheer Cover

  

  

    

Fick hem detta kit från en PR-byrå för någon vecka sedan och blev genast nyfiken då jag hört så mycket gott om Sheer Cover. Mest nyfiken blev jag på Lash Extending Fibers, läste på deras hemsida och det verkar vara något man tar på sina egna fransar för att de ska bli längre men vet inte om det var för bara sina egna eller om det var i samband med mascara.. Hmm.. Tyckte i alla fall att detta kit var väldigt prisvärt, endast 269 kronor på deras hemsida HÄR

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting