AllmäntOkategoriserade

Årsresumé del 1

 

 

 

I Januari så kom Anton ääääntligen hem från Thailand efter en hel JÄVLA månad. Fyfan vad jobbigt det var men guuuud vad mysigt det var när han väl kom hem igen. Nykär x1000. Aldrig sett en så brun människa i hela mitt liv kändes det som.. Förutom det så fotade jag tillsammans med Nike inför en kampanj vilket var superkul!

 

 

 

I Februari så åkte jag, Isabelle, Pappa, Alice och Anton till Klövsjö (vi har en stuga där) för att åka skidor i Klövis och i Vemdalen under sportlovet. Det var verkligen såå skönt att komma bort från en stressig vardag i skolan osv. Kommer ihåg att Februari inte var en rolig månad när det kommer till skolan, tror det var då jag hade ett helvetes samtal med studievägledaren som slutade i tårar som varade i veeeeckooooor.. Mars hittade jag inget roligt om haha

 

 

  

 

 

April bjöd på lite fler roligheter än Mars, då fyllde jag nämligen 18 år, hade 18årsfest, köpte en väska jag så länge velat ha och blev omnämnd i Metro. Förutom det så var det riiiiktigt varmt i Stockholm så jag och Anton kunde till och med vara ute och sola en helg, det var så himla skönt kommer jag ihåg efter en mörkt och kall vinter.

   

    

 

  

 

Älskade Maj. Jag tränade mer än någonsin då jag förberedde mig inför milloppet i Amsterdam i början av Juni. Angående första bilden så togs den efter fem timmar av gråt då jag fick besked om att jag fick F på nationella provet i Matte 2b. Jag hade nämligen fått F på alla andra prov under terminens gång men veeeerkligen pluggat ordentligt inför natinoella, förgäves. Trodde jag, min lärare hade råkat skriva fel betyg och dagen senare var jag överlycklig över mitt E. Devote bjöd på Studentfest på Suite och jag hade seriöst en av de roligaste kvällarna i mitt liv, det var sååååå sjuuuukt kul verkligen. Det bästa med Maj var också att vi började grilla hemma <3.

 

  

    

 

 

Juuuniiii betyder soommmaaar. Äntligen! Jag kickstartade sommaren med att tillsammans med Martina, Daniela och Nike åka till Amsterdam för att springa loppet We Own The Night på en mil. Jag var jättenöjd över min prestation och hoppas på att kunna slå mitt personliga rekord nästa sommar. Min älskade Stella tog äntligen studenten och det var verkligen så sjukt jävla kul. Var även på Summerburst med Helium Studios var sååå kul men också sååå kallt!

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting